Biologisch versus Synthetisch

By   April 22, 2014

Vitamin Or Pills Drag Tablet Boxes Supplements Man Isolated

Wist u dat de meeste voedingssupplementen synthetisch zijn?

Wanneer we ons weerstand willen versterken denken we al snel om extra vitaminen in te nemen. We eten dan fruit, maar deze is niet altijd voorhanden. Een alternatief zijn vitaminenpillen, die we overal kunnen verkrijgen. We denken dat ze gezond voor ons zijn, maar waarheid over wat de meeste vitaminen bevatten is schokkend. Steenkoolteer, olie, stenen: allemaal gebruikelijke ingrediënten van synthetische supplementen, die alleen al in Nederland goed zijn voor 95% van de voedingssupplementenmarkt. Zelfs vitaminenmerken die beweren dat ze biologisch zijn, bevatten vaak synthetische bestanddelen. 100% biologische supplementen, ofwel 100% plantaardige voedingsstoffen zijn schaars, maar ze zijn wel het beste voor uw lichaam. Synthetische ingrediënten worden niet goed opgenomen (of zelfs helemaal niet) door uw lichaam. Daarbij komt nog dat we doorgaans niet alle voedingsstoffen die we nodig hebben in de juiste hoeveelheden binnenkrijgen via onze voeding. Herkent u zich hierin?

In dit filmpje wordt uitgelegd wat de voedingsindustrie doet om de vitaminegehalte in de voeding te verhogen. Het is goed om te realiseren wat we allemaal binnenkrijgen. Is dit werkelijk gezond voor ons? Een goed en gezond alternatief zijn voedingssupplementen, welke gemaakt zijn uit 100% natuurlijke ingrediënten, de biologische supplementen. Bekijk maar het filmpje eerst, dan begrijpt u wel waarom.

Beter voor uw gezondheid zijn biologische supplementen. Deze bevatten geen enkele synthetische bestanddelen, maar 100% puur natuurlijke voedingsstoffen:

PhytoMatrix® en NutriVerus™

Bestel nu
shopping cart, icon